Tilbage i januar lavede Talentskolens Skuespil- og Musicallinje teaterkoncerten CLUB 27, der var en hyldest til fem enestående kunstnere, der alle havde det tilfælles, at de døde alt for tidligt – i en alder af kun 27 år.

Eleverne fortolkede værker af Jim Morrison, Janis Joplin, Jimmi Hendrix, Kurt Cobain og Amy Winehouse i en smuk, vild, rørende og poetisk blanding af sang, fysisk teater, live-impro og dialog.

Det var to fuldstændig udsolgte shows, som eleverne gik ind til.

Talentskolen er nu klar med en fin video, som er en sammenklipning af showet. Videoen giver et indblik i, hvad det er, eleverne har arbejdet med – herunder en anden form for teater uden en begyndelse, midte og slutning. De har leget med de forskellige teorier, og det blev til en god blanding af sang, fysisk teater, live-impro og dialog.

Medvirkende:

Ricki Hall