K_portræt

Leder

Kathrine Olldag Mazanti. Cand. mag. kunsthistorie og visuel kultur, tidl. lektor i Læreruddannelsen UCSJ samt kulturkonsulent og konst. kulturhusleder i Guldborgsund Kommune.

Email: kamaz@naestved.dk | Tlf: 2545 1406 | Grønnegade 10B, 4700 Næstved

Presse og administration

Mads Krause Sørensen er en engageret ung mand fra Næstved. Efter sit ophold på Krogerup Højskole arbejdede han på  små og store filmproduktioner i Danmark. Når han ikke arbejder på Talentskolens kontor går han på Talentskolens Film & Animationslinje og arbejder i Nordisk Film Biografer som medieoperatør.

Email: makso@naestved.dk | Grønnegade 10B, 4700 Næstved

JetteAfdelingsleder kunst/design

Jette Ellgaard er uddannet lærer samt billedkunstner (Master of Fine Arts) fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2007. Jette har stor undervisningserfaring, bl.a som medstifter af Kunstskolen for Børn på Århus Kunstakademi, som billedkunstlærer på Det Frie Gymnasium på Nørrebro og som underviser på Lyngby-Taarbæk Billedskole på Sofienholm. Hun har en bred udstillingserfaring fra projekter i både ind- og udland, har et stærkt fagligt netværk på den aktuelle danske kunstscene og har modtaget arbejdslegater fra Statens Kunstfond.

Email: ellgaard72@hotmail.com| tlf: 2253 9997

SteffenAfdelingsleder Teater/Musical

Steffen Sommerstedt er uddannet skuespiller fra School of Stage arts v. Teateret Cantabile 2.
Her har han løbende arbejdet som freelancer siden, ligesom han også har sit eget ‘Teatret Aspendos’, som er et lille turnéteater, der producerer forestillinger for børn. Teatret er meget efterspurgt, så Steffen bruger en stor del af sin tid på landevejene rundt omkring i Danmark.

Email: steffen@talentskolen.nu |Tlf: 2076 1830

Mads Eslund Selfie 2

Afdelingsleder Forfatter

Mads Eslund er forfatter, afdelingsleder og fast underviser i skrivekunst på Talentskolens Forfatterlinje. Han gik på Forfatterskolen 2001-2003 og debuterede med digtsamlingen “Stærkt røde sokker til slidte blå jeans” på Anblik i 2005. Mads har i mere end 10 år været lærer på Testrup Højskoles Skrivelinje. Mads er medindstifter af Montanas Litteraturpris og sidder fortsat i indstillingskomiteen.

Email: madseslund@gmail.com

Tone offAfdelingsleder film/animation

Tone er uddannet journalist fra RUC (2007) og manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole (2009). Hun arbejder i dag som forfatter på kortfilm, spillefilm og tv-serier indenfor genrerne fiktion, animation og dokumentar. Hun er bl.a. hovedforfatter på tredje sæson af tv-serien LIMBO, som vises på DR Ultra og manuskriptforfatter på filmen LULU, som vandt en Robert for bedste lange fiktion i 2015. I øjeblikket arbejder Tone som instruktør på sin egen tv-serie i 8 afsnit til DR Ramasjang.

Email: tone@tone-film.dk | tlf: 2253 7964