K_portræt

Skoleleder

Kathrine Olldag er cand. mag. i kunsthistorie og visuel kultur. Hun er tidligere lektor i læreruddannelsen UCSJ, kulturkonsulent og konstitueret kulturhusleder i Guldborgsund Kommune.

Email: kamaz@naestved.dk | Tlf: 2545 1406 / 5588 3040 | Grønnegade 10B, 4700 Næstved

“The Hand”, Presse og administration

Mads Krause Sørensen er en engageret ung mand fra Næstved. Når han ikke arbejder på Talentskolens kontor går han på Talentskolens Film & Animationslinje.

Email: makso@naestved.dk | Grønnegade 10B, 4700 Næstved

Jette

Afdelingsleder på Kunst/design-linjen

Jette Ellgaard er uddannet skolelærer samt billedkunstner fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2007. Jette har stor undervisningserfaring bl.a som medstifter af Kunstskolen for Børn på Århus Kunstakademi, som underviser på Det Frie Gymnasium og på Lyngby-Taarbæk Billedskole. Hun har en bred udstillingserfaring fra projekter i både ind- og udland, har et stærkt fagligt netværk på den aktuelle danske kunstscene og har modtaget flere arbejdslegater fra Statens Kunstfond.

Email: ellgaard72@hotmail.com | tlf: 2253 9997

SteffenAfdelingsleder på Skuespil-linjen

Steffen Sommerstedt er uddannet skuespiller fra School of Stage arts ved Teatret Cantabile 2. Her har han løbende arbejdet som freelancer siden ligesom han også har sit eget teater: ‘Teatret Aspendos’, der producerer forestillinger for børn. Teatret er meget efterspurgt, så Steffen bruger en stor del af sin tid på landevejene rundt omkring i Danmark.

Email: steffen@talentskolen.nu | Tlf: 2076 1830

Kristian-Studsgaard2-e1370529957243

Afdelingsleder på Musical-linjen

Kristian Studsgaard er skuespiller og danser. Han er uddannet fra London Studio Centre. Kristian er desuden uddannet dansepædagog fra Skolen for Moderne Dans ved Statens Teaterskole og har en master i teaterpædagogik fra Universität der Künste Berlin.

Email: studsgaard2510@gmail.com | Tlf: 2871 6542

Mads Eslund Selfie 2Afdelingsleder på Forfatter-linjen

Mads Eslund er forfatter, afdelingsleder og fast underviser på talentskolens Forfatterlinje. Han gik på Forfatterskolen 2001-2003 og debuterede med digtsamlingen “Stærkt røde sokker til slidte blå jeans” på Anblik i 2005. Mads har i mere end 10 år været lærer på Testrup Højskoles Skrivelinje. Mads er medindstifter af Montanas Litteraturpris og sidder fortsat i indstillingskomiteen.

Email: madseslund@gmail.com

Tone offAfdelingsleder på Film/animations-linjen

Tone er uddannet journalist fra RUC (2007) og manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole (2009). Hun arbejder i dag som forfatter på kortfilm, spillefilm og tv-serier indenfor genrerne fiktion, animation og dokumentar. Hun er bl.a. hovedforfatter på tredje sæson af tv-serien LIMBO, som vises på DR Ultra og manuskriptforfatter på filmen LULU, som vandt en Robert for bedste lange fiktion i 2015. Tone er også sprunget ud som instruktør på sin egen tv-serie “Min Oldefars Historier” i 8 afsnit til DR Ramasjang.

Email: tone@tone-film.dk | tlf: 2253 7964

12362724_640x640Den hjælpende hånd

Christian er uddannet indenfor shipping og spedition og har siden 1990 arbejdet i filmbranchen som produktionsleder, location manager og med post-produktionskoordinering. Christian har arbejdet på spillefilm- og tv-produktioner, virksomheds- og oplysningsfilm og har mere end 500 reklamefilmproduktioner bag sig. Han underviser i produktionplanlægning samt producerens rolle og supporterer ved de årlige midtvejs- og afgangsfilm på Talentskolens filmlinje og derudover er han tilknyttet Talentskolen som teknisk ansvarlig, med ansvar for indkøb af filmudstyr og udlejning.