26 unge udtaget til at prøve kræfter med eget talent

Når Talentskolen åbner officielt d. 30. aug. er 26 unge i alderen 14 – 23 år klar til at udfordre sig selv i et treårigt undervisningsforløb, hvor de bliver undervist af professionelle skuespillere, instruktører, forfattere, musicalperformere, dansere og sangere, der alle præsenterer eleverne for en masse forskellige arbejdsmetoder og udtryksformer. Det handler kort fortalt om, at vise eleverne bredden og dybden af det felt de brænder for – om det er teater, musical eller litteratur.

10 timer om ugen i 32 uger om året i 3 år bruger de på at lære eget talent at kende – både styrkerne og svaghederne. Det bliver hårdt, men godt!

65 ansøgere fra hele østdanmark

Vi har haft overvældende stor søgning til begge linjer, taget i betragtning, at skolen er helt ny og der ikke er nogen stor tradition i Danmark for at arbejde målrettet med kunstnerisk talentudvikling for unge. Ansøgerne kommer fra alle kommuner i østdanmark og har meget forskellige baggrunde. Dog har de alle det til fælles at de brænder for at skrive eller stå på en scene. Og det at møde andre unge, som brænder for det samme er en uvurderlig støtte for deres egen udviklingsproces.