TalentTræf 2017

..er en weekendfestival for unge talenter ml. 15-25 år  inden for scenekunst, billedkunst og film. Festivalen foregår på Grønnegade Kaserne Kulturcenter midt i Næstved på Grønnegade 10.

IMG 1566 gk 400x100px Relateret billede

Her bliver du udfordret, får ny faglig viden og mulighed for at få nye venner og etablere lige netop dét netværk, der skal til for at du kan realisere dit næste projekt. Talenttræffet skaber et godt grundlag for en fortsat stærk udvikling i de forskellige kunstarters professionelle miljøer.

Talenttræffets formål er netop at skabe en nørdet festival, hvor kimen til venskaber, fagligt netværk og ny indsigt lægges.

Du kan opleve både foredrag, workshops, masterclasses og fælles produktioner. Du kan komme til at svede, blive beskidt, blive provokeret, få feedback, blive klogere og en helt masse andet…

Efterhånden som programmet tager form, kan du se det HER

Særligt for filmdeltagere: hvis du gerne vil pitche din filmidé skal du melde den til HER inden d. 1. nov.

Praktisk:

Get-in er fredag kl. 17-18 og get-out er søndag kl. 15.
Det koster 200,- kr. at deltage hele weekenden og du skal have både liggeunderlag, håndklæde og sovepose med (sovesale). Scenekunstelever skal huske tøj at bevæge sig i, og billedkunstelever skal huske tøj, der gerne må blive beskidt.

Det er nemt at komme til Næstved med toget. Stationen ligger 5 min. fra Grønnegade Kaserne Kulturcenter.

Tilmelding foregår samlet som hold (læreren/lederen tilmelder) HER